Projektiramo za Vas obiteljske, višestambene i poslovne građevine, te za sve te vrste građevina obavljamo stručni nadzor kod izvođenja radova. Izrađujemo glavne projekte energetske obnove obiteljskih i višestambenih zgrada. Kao dugogodišnji partner izrađujemo projekte antenskih stupova i prihvata za telekomunikacijsku opremu.

Kod nas se izrađuju troškovnici za izgradnju ili adaptaciju obiteljskih kuća i stanova, a temeljem kojih ćete u bankama zatražiti kredite za izgradnju, dovršetak gradnje ili adaptaciju.

Za sve neetažirane građevine izrađujemo diobne planove i diobne ugovore, temeljem čega uz našu pomoć možete Vaše etažirane građevine kvalitetno zemljišno-knjižno provesti. Uz to vršimo i usluge povezivanja Glavne zemljišne knjige i Knjige položenih ugovora.

Osim projekata visokogradnje za Vas projektiramo i objekte niskogradnje kao što su hidrotehnički objekti, vodovod i kanalizacija, vrelovodi i parovodi, te prometnice i parkirališta.

Galerija izgrađenih građevina

Višestambene građevine

Stambeno-poslovne građevine

Reference

Poslovni partneri

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".