1 500 € mjesečno (11 302 kn mjesečno)

Šifra objekta:
S396
Lokacija:
Osijek, Gornji grad / centar (31000)
Kvadratura:
170,00 m2
Energetski razred:
C
Broj soba:
3
Godina renovacije:
2020
Udaljenost od centra:
20 m

Razna svojstva:

Ostava (izba)

Spremište

Alu stolarija

Dostupno invalidima

Dodatne prostorije

Odvojen sanitarni čvor

Uređena okućnica

Grijanje:

Centralno grijanje

Toplana

Klima

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dajemo u zakup poslovni prostor u formi uličnog lokala s izlogom, na prepoznatljivom mjestu u užem centru Osijeka. Na križanju središnjeg Trga Ante Starčevića i Strossmayerove ulice. Frekventna poslovna lokacija, u neposrednoj blizini parkirališta, javnog prijevoza (tramvaja), kafića, mnoštva trgovina te šetnice uz Dravu.

Poslovni prostor ukupne je kvadrature cca 170 m2 koji se rasprostiru na jednoj etaži - prizemlja u jednom nivou, a koji je dostupno odmah s ulice (dostupno i invalidima te dostavi). Pozicioniran o impozantnoj starijoj poslovnoj uglovnici. Renoviran - nove podne obloge, spušteni strop, bravarija (izlog).

Trenutno u funkciji trgovine za rasvjetu. Sastoji se od velikog uslužnog prostora od 126 m2 s blagajnom-pultom, skladišta od 26 m2, manjeg ureda u stražnjem dijelu, muškog i ženskog toaleta te spremišta.

Zagrijavan gradskim centralnim grijanjem na radijatore. Klimatiziran. Zgrada je etažirana i posjeduje pravomoćnu uporabnu dozvolu.

Prostor i lokacija omogućuju uspješno poslovanje nizu djelatnosti - trgovine, ugostiteljskog objekta, salona za uljepšavanje i njegu, ordinacije, banke, osiguravajuće kuće itd. Također, moguće ga je koristiti i kao klasični ured na elitnoj poziciji - odvjetnički ured, biroi, agencije, IT itd.

Daje se u zakup ozbiljnim zakupcima na dulji period. U iskazanoj cijeni nisu režije, a koje najmoprimac plaća zasebno po potrošnji.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".