120 000 € (904 140 kn)

Šifra objekta:
K295
Lokacija:
Osijek, Briješće (31000)
Kvadratura:
370,00 m2
Energetski razred:
D
Broj soba:
6
Ukupno katova:
3
Godina izgradnje:
1996

Razna svojstva:

Terasa

Ostava (izba)

Spremište

Dostupno invalidima

Grijanje:

Etažno centralno

Plin

Klima

Instalacije:

Plin

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Prodajemo poslovni objekt mješovite namjene (sportsko-rekreacijske i ugostiteljska) u osječkom prigradskom naselju Briješće - Tiha ulica br. 41. Zemljište se sastoji od dvije čestice 713 i 703 m2 što ukupno čini 1417 m2, fronte 26 metra, dubine 55 metara, pravilnog oblika. Udaljen 10 minuta vožnje od užeg centra Osijeka, 750 metara od osnovne škole, u mirnoj, slabo prometnoj ulici, okružen obiteljskim kućama. Moguće parkiranje više automobila kako na javnoj površini ispred objekta tako i na samoj čestici - kolni ulaz.

Kompleks se sastoji od:

1) VIŠEETAŽNA GRAĐEVINA koja u prizemlju sadržava kafić sa šankom i uslužnim prostorom, squash teren (+ koš), muški i ženski toalet te ostavu. Na prvom katu nalaze se svlačionice, toaleti i tuševi, dok je na drugom katu fitness sala. Ukupne kvadrature cca 370 m2.
2) POMOĆNA GRAĐEVINA - manja zidana prizemnica koja služio kao spremišni prostor.
3) NADSTREŠNICA S ROŠTILJEM - zidani roštilj s većom nadstrešnicom, pekom itd.
4) NOGOMETNI TEREN - umjetna trava, osvjetljen reflektorima na 4 stupa, postojeća konstrukcija za ogradu.
5) TENIS TEREN (šljaka) - trenutno van funkcije, zarastao, no s mogućnošću rekonstrukcije obzirom da postoji priprema u vidu navodnjavanja, drenaže itd.

Objekt se povremeno koristi stoga je u uporabivom stanju, no potrebna mu je modernizacije i renovacija. Dostupna i u funkciji kompletna infrastruktura - gradska voda, kanalizacija, plin, struja, telefon. Zagrijavan plinskim centralnim grijanjem na kombi bojler i radijatore - u funkciji.

Izdana uporabna dozvola za dio objekata, legalizacija u postupku, čisto vlasništvo bez tereta, dostupno odmah po isplati.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".