99 000 € (746 117 kn)

Šifra objekta:
K250
Lokacija:
Osijek, Industrijska četvrt (31000)
Kvadratura:
3 037,00 m2
Udaljenost od centra:
2 000 m

Prodajemo građevinsko zemljište od 3037 m2, na uglu Bistričke i Lonjske ulice - naselje "Filipovica". Mirna lokacija nadomak grada, udaljena 1500 metara tj. 15-ak minuta hoda od tramvajske stanice Mačkamama i urbanizirane zone uz Vinkovačku. Povezana s Bosutskim naseljem pješačkom stazom, a dok je cestovna poveznica od Ul. Sv. L. B. Mandića. U fazi izrade projekta je cestovna poveznica s Bosutskim naseljem ispod Južne obilaznice čime će ovaj dio grada značajno dobiti na atraktivnosti i dobroj prometnoj povezanosti.

Zona obiteljske stambene izgradnje do 3 nadzemne etaže. Trenutno se sastoji od 2 katastarske čestice, no pruža razne mogućnosti parcelacije i izgradnje više obiteljskih objekata sa do 3 stana, ili kombinacija stamebno-poslovno. Dostupna sva infrastruktura - struja, voda, kanalizacija, telefon, plin.

Na zemljištu se nalazi starija legalizirana katnica tlocrtne površine s pomoćnim zgradama od cca 150 m2 - a ista sadržava dosta kubika koje je moguće iskoristiti prilikom plaćanja komunalnog i vodnog doprinosa za novu građevinu.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".