49 000 € (369 191 kn) Prilika

Šifra objekta:
K250a
Lokacija:
Osijek, Industrijska četvrt (31000)
Kvadratura:
1 289,00 m2
Udaljenost od centra:
2 000 m

Prodajemo građevinsko zemljište od ukupno 1289 m2 (sastoji se od dvije povezane čestice), ulaz s Lonjske ulice - naselje "Filipovica". Na zemljištu se nalazi starija legalizirana katnica tlocrtne površine s pomoćnim zgradama od cca 150 m2 - a ista sadržava dosta kubika koje je moguće iskoristiti prilikom plaćanja komunalnog i vodnog doprinosa za novu građevinu.

Mirna lokacija nadomak grada, udaljena 1500 metara tj. 15-ak minuta hoda od tramvajske stanice Mačkamama i urbanizirane zone uz Vinkovačku. Povezana s Bosutskim naseljem pješačkom stazom, a dok je cestovna poveznica od Ul. Sv. L. B. Mandića. U fazi izrade projekta je cestovna poveznica s Bosutskim naseljem ispod Južne obilaznice čime će ovaj dio grada značajno dobiti na atraktivnosti i dobroj prometnoj povezanosti.

Zona obiteljske stambene izgradnje do 3 nadzemne etaže. Dostupna sva infrastruktura - struja, voda, kanalizacija, telefon, plin.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".