39 000 € (289 380 kn) Snižena cijena Prilika

Šifra objekta:
K243
Lokacija:
Osijek, Retfala (31000)
Kvadratura:
264,00 m2
Udaljenost od centra:
3 000 m

Razna svojstva:

Drvena stolarija

Dostupno invalidima

Uređena okućnica

Prodajemo stariju jednosobnu prizemnicu s poslovnim prostorom od 25 m2, s pješačkim ulazom s ulice te kolnim prolazom prema dvorišnom dijelu. Kuća se nalazi u Ulici Šandora Petefija - unazad zadnjih par godina vrlo popularna lokacija za izgradnju obiteljskih kuća, u mirnom dijelu osječkog naselja Retfala. Uvučena od ulice, u blizini tramvajske linije, trgovačkog centra, vrtića i osnovne škole.

Pozicionirana na građevinskoj čestici od 264 m2, fronte širine 7.70 metara (koja se sužava), nastala cijepanjem veće čestice. Objekt koji se nalazi na zemljištu je legaliziran, a međe su formirane. Prema desnom susjedu potrebno napraviti ogradni zid. Objekt nema vlastite priključke tako da je prilikom izgradnje nove građevine istu potrebno priključiti na komunalnu infrastrukturu - dostupna ispred kuće (plin, voda, struja, kanalizacija, telefon).

Čisto vlasništvo, dostupna odmah po isplati, kao i sva potrebna dokumentacija.

Osim posredovanja u prodaji naša tvrtka nudi potencijalnim kupcima i izradu idejnih rješenja te ostalu projektnu dokumentaciju po povoljnijim cijenama. Na upit dostavljamo geodetsku izmjeru čestice i ostale podatke.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".