130 000 € / 900 € mjesečno (964 600 kn / 6 678 kn mjesečno)

Šifra objekta:
S344
Lokacija:
Osijek, Gornji grad / centar (31000)
Kvadratura:
118,45 m2
Energetski razred:
D
Broj soba:
5
Udaljenost od centra:
300 m

Razna svojstva:

Podrum

Spremište

Video nadzor

Protuprovalna vrata

Internet

Alu stolarija

Dostupno invalidima

Dodatne prostorije

Odvojen sanitarni čvor

Grijanje:

Centralno grijanje

Toplana

Klima

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Prodajemo ili dajemo u zakup poslovno-stambenu nekretninu na uglu Radićeve i Reisenerove ulice. Frekventna i prepoznatljiva lokacija u širem centru Osijeka. U neposrednoj blizini Glavnog kolodvora, Pravnog i Ekonomskog fakulteta te nedavno preuređenog osječkog bisera secesije Vile Mimi (bivša Batory). Ukupne korisne površine od 118 m2 + podrum od 29 m2, što zajedno čini 147 m2.

Predmetna nekretnina se sastoji od:

- podruma pomoćne namjene (spremište, skladište i sl.) od 29 m2, ulaz s ulice

- poslovnog prostora tipa lokala u razizemlju, s izlogom i ulazom direktno s ulice (s ugla), a koji se sastoji od prodajnog prostora, dva ureda, spremišta, toaleta i hodnika, ukupne kvadrature 58 m2

- stambenog prostora na prvom katu - koncipiran kao komforan dvosoban stan koji se sastoji od predsoblja, kupaonice, povezane dnevne sobe s blagovaonicom i kuhinjom te spavaće sobe (moguće ju je podijeliti na dvije manje) od ukupno 60 m2 (sa stubištem).

Nekretnina je dio veće starije poslovno-stambene građevine, a predmetni dio nalazi se na vlastitoj katastarskog čestici, uknjižen samostalno u Zemljišnu knjigu. Legaliziran s pravomoćnim Rješenjem o izvedenom stanju (akt o uporabivosti objekta). U solidnom je građevinskom stanju te su potrebna manja ulaganja u unutarnju adaptaciju i djelomično uređenje fasade obzirom da se nekretnina duže vremena ne koristi.

Etaže su visine 3,50 metra, s puno prirodnog svjetla. Grijanje je gradsko centralno te je dostupna sva infrasturktura. Stan i poslovni prostor se mogu koristiti kao zasebne cjeline obzirom da postoje dva ulaza u nekretninu, a isto tako moguće ih je koristiti i kao jednu funkcionalnu poslovnu cjelinu.

Prostor se zadnje koristio kao trgovina mobilnim uređajima + stan na katu, no moguće ga je privesti raznim namjenama - trgovine sličnog ili širokog asortimana, caffe baru ili drugom ugostiteljskom prostoru, uredskim prostorima, ordinaciji, salonu za uljepšavanje i slično...

Parkiranje omogućeno na javnim parkirnim mjestima u neposrednoj blizini, dok je tramvajska linija u istoj ulici. Moguć pristup invalidima (prva etaža je u razini zemlje). Na prozorima su ugrađene masivne sigurnosne rešetke, a unutar objekta ugrađena su i dodatna protuprovalna vrata. U prostoru se nalazi i videonadzor te kamere, a koje treba dovesti u funkciju.

Cijena zakupa je cca 6 €/m2 korisne površine + PDV =cca 900€), a obvezno je plaćanje 3 bruto zakupnine tj. pologa/depozita unaprijed, te ovjera zadužnice kod javnog bilježnika na iznos 10.000,00 kn. U zakupnini nisu izražene režije, a koje su u potpunosti na teret zakupnika, kao i troškovi javnog bilježnika.

Prodajna cijena formirana je na bazi 1.100,00 €/m2 korisne površine što ju čini vrlo povoljnom za ovu lokaciju i nivo uređenosti.

Nekretnina se prodaje/izdaje nenamještena. Agencijsku proviziju plaća isključivo prodavatelj. Nekretnina je dostupna odmah po isplati.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".