800 € mjesečno (5 936 kn mjesečno)

Šifra objekta:
S325N
Lokacija:
Osijek, Gornji grad / centar (31000)
Kvadratura:
135,00 m2
Energetski razred:
B
Broj soba:
6
Godina renovacije:
2013
Udaljenost od centra:
50 m

Razna svojstva:

Ostava (izba)

Spremište

Video nadzor

Protuprovalna vrata

Alarm

Internet

Alu stolarija

Dodatne prostorije

Sauna

Grijanje:

Centralno grijanje

Toplana

Klima

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Opcije najma:

Namješteno

Internet (žičani)

Internet (bežični)

TV

Kabelska TV

Klimatizirano

Perilica rublja

Sušilica rublja

Kuhalo za vodu

Dajemo u zakup poslovni prostor u užem centru Osijeka, Trg Lava Mirskog - između "Supera" i HNK. Prepoznatljiva i atraktivna lokacija okružena poslovnim prostorima - caffe bar, uredski prostori, trgovine itd. Ukupne kvadrature 135 m2, podijeljeni na suteren i prizemlje. Generalno renoviran 2013. godine (instalacije, zidne i podne obloge, stolarija vanjska i unutarnja itd), moderno namješten, opremljen alarmnim sustavom, video nadzorom, WiFi sustavom, MaxTV, centraliziranim pročistačem vode s filterom, klimama, zagrijavan gradskim centralnim grijanjem (podno i radijatorsko), s osiguranim parkingom na 20 metara udaljenosti. Prostoru je moguće pristupiti vozilom s javne prometnice.

Prostor sadržava:

1) ZAJEDNIČKI ULAZ - u prizemlju s ulice, cca 15 m2, dijeli se s stambenom jedinicom na prvom katu

2) POSLOVNI PROSTOR (Power plate i SPA)
- u prizemlju; "open space" veličine cca 62 m2, sadržava Power plate studio sa sportskim podom, u potpunosti prilagođen ovoj i sličnoj namjeni npr. fitness studio i ostale rekreacijsko-rehabilitacijske djelatnosti. Moguće ga je lako modificirati.
- u suterenu; funcionalno vezan na poslovni prostor prizemlja, vrhunski opremljen SPA prostor od 73 m2, popločen u kvalitetnu keramiku s podnim grijanjem, soba s dvije saune (infracrvena i finska), prostorija s dvije tuš kabine i sanitarnim čvorom, soba za solarij, soba za masažu, relax soba, ostava za perilicu i sušilicu te dva skladišna prostora.

Uz klasični zakup poslovnog prostora moguće je zakupiti i sav inventar poslovnog prostora s uhodanom djelatnosti "Power Plate & Spa Smart Vibe" koja ima svoju internet domenu te se o djelatnosti i uslugama koje pruža možete detaljnije informirati na istoj. Inventar koji se može koristiti sadržava: 3 Power platea, finsku i infracrvenu saunu, profesionalnu traku za trčanje, 1 Ergoline solarij, 1 stol za masažu, sušilicu i perilicu rublja, 3 relax stolice od masivnog drveta.

Cijena zakupa je 800 € mjesečno, a dostupan je odmah po potpisu ugovora o zakupu, tj. najranije od 1. srpnja 2020. godine. U cijeni nisu izraženi režijski troškovi koji se plaćaju zasebno.

Poslovni prostor moguće je i kupiti, ali isključivo zajedno sa stambenom jedinicom na prvom katu od 93 m2 kojoj se pristupa iz zajedničkog predprostora - ulaza. Više o ponudi kupoprodaje pod internom šifrom S325, ili pozivom na kontakt telefone.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".