89 000 € / 400 € mjesečno (670 571 kn / 3 014 kn mjesečno)

Šifra objekta:
S321
Lokacija:
Osijek, Jug I (31000)
Kvadratura:
71,44 m2
Energetski razred:
U izradi
Broj soba:
1

Razna svojstva:

Ostava (izba)

Spremište

PVC stolarija

Dostupno invalidima

Odvojen sanitarni čvor

Grijanje:

Centralno grijanje

Klima

Instalacije:

Plin

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Opcije najma:

Pušenje dozvoljeno

Internet (bežični)

Klimatizirano

PRODAJEMO ILI DAJEMO U ZAKUP- poslovni prostor (ulični lokal) do sada korišten kao caffe bar te trgovina mještovitom robom od uknjiženih 71,44 m2 (u naravi gotovo 80 m2), na frekventnoj lokaciji na križanju Divlatove i Ulice J.Reihl-Kira.

Sastoji se od ulaznog predprostora sa zračnom zavjesom, otvorenog prostora i sanitarnog čvora (muški i ženski) s manjim spremištem. Prizemni objekt u kojem se nalazi lokal renoviran prije 12 godina, ugrađena PVC stolarija, renoviran krov, ugrađen klimatizacijski sustav te ventilacija. U objektu je provućeno centralno grijanje i plinska instalacija, no trošilo je skinuto. Ispred lokala pripremljen opločeni plato za izvedbu terase ili parkirališnog prostora.

Prodaje se ili daje u dugotrajni zakup kao čist prostor bez inventara. Posjeduje uporabnu dozvolu te zadovoljava minimalne tehničke uvjete za razne djelatnosti.

Navedena cijena zakupa ne sadržava PDV te režije. Najam za caffe bar isključen.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".