120 000 € (890 400 kn) Snižena cijena Preporučeno

Šifra objekta:
K198
Lokacija:
Kopačevo (31327)
Kvadratura:
300,00 m2
Energetski razred:
E
Broj soba:
6
Kat:
1
Ukupno katova:
1

Razna svojstva:

Lift

Terasa

Ljetna kuhinja

Podrum

Spremište

Dodatne prostorije

Roštilj

Uređena okućnica

Grijanje:

Etažno centralno

Ostala kruta goriva

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Prodajemo imanje u centru Kopačeva s pogledom i pristupom na kopačevski kanal. Mjesto Kopačevo smjestilo se na rubu Parka prirode Kopački rit, koje svojim šarmom i turističkom te gastronomskom ponudom bilježi sve veći broj posjetitelja i turista.

Predmetno imanje koristi se i prodaje kao uhodani ugostiteljsko-turistički posao s kompletnom infrastrukturom, namještajem i opremom, te svim potrebnim dozvolama kako u građevinskom pogledu, tako i u smislu ispunjavanja tehničkih uvjeta za ugostiteljstvo. Potrebno ga je modernizirati i personalizirati prema vlastitom ukusu. Sastoji se od:

1) Većeg objekta koji sadržava restoran/kafić u prizemlju, sa šankom, dva sanitarna čvora, zasebnom salom za domjenke, i velikom drvenom terasom s pogledom na dvorište i vodu, opremljenu kuhinju i kotlovnicu za centralno grijanje u podrumskom dijelu, i 3 višekrevetne sobe za smještaj gostiju na prvom katu. Sve sobe opremljene su krevetima i svaka ima vlastitu kupaonicu s tušem. Spomenuta kuhinja opremljena je profesionalnim aparatima, štednjacima, fritezama, praonicom suđa, zasebnom prostorijom s hladnjacima, liftom za dostavljanje hrane direktno iz kuhinje u šank itd. Sve navedeno je u cijeni.

2) Zasebne manje zgrade koja trenutno sadržava muzej prepariranih životinja mahom ptica iz baranjskog kraja, a čiji je kompletan fundus u kupoprodajnoj cijeni. Vlasnici imanja imaju ishođenu dozvolu Ministarstva za izlaganje prepariranih životinja, od kojih su neke rijetke i zaštićene. Obzirom na znanu ornitološku vrijednost Kopačkog rita u blizini, muzej u sastavu ovog imanja predstavlja potencijalnu turističku poveznicu s istim.

Ciglom opločenom dvorištu imanja pristupa se kolnim ulazom s rustikalnom drvenom kapijom, a sadrži zidanu peku i nadstrešnicu za pripravljanje hrane na otvorenom (ložište za kotliće, roštilj itd.), bazen za svježu ribu, natkriveni prostor za čišćenje ribe, te stolove za sjedenje tik uz kopačevski kanal. Kanalu se može pristupiti direktno s predmetnog imanja, pa je u vlastitom dvorištu moguće loviti ribu, organizirati veslanje u kanuima/čiklovima i slične aktivnosti interesantne turistima i posjetiteljima mjesta.

Građevina je spojena na kompletnu infrastrukturu, a kao alternativni izvor vode iskopan je kvalitetan bunar opremljen pumpom i spojen na kućnu instalaciju.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".