96 000 € (712 320 kn) Prilika

Šifra objekta:
S256
Lokacija:
Osijek, Gornji grad / centar (31000)
Kvadratura:
121,13 m2
Energetski razred:
E
Broj soba:
4
Tip stana:
4S
Broj spavaćih soba:
3
Broj kupaonica:
1
Kat:
1
Ukupno katova:
1
Udaljenost od centra:
300 m

Razna svojstva:

Ostava (izba)

Spremište

Dodatne prostorije

Grijanje:

Ostala kruta goriva

Kamin

Instalacije:

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

Dimnjak

Prodajemo četverosobni stan od 121 m2 na prvom katu u Radićevoj ulici - prva kuća do uskoro obnovljene Vile Batory (bivša ortopedska bolnica). Zgrada u kojoj se stan nalazi je etažirana starija gradska vila sa 6 stanova, sa stropovima od gotovo 4 m visine. Stan se sastoji od vlastitog ulaza sa dvorišne strane objekta, pristupnog stubišta, predsoblja, dvije raskošne ulične sobe, dvije manje sobe prema dvorištu, kuhinje, ostave i kupaonice. Orijentiran je na 3 strane svijeta, istok-zapad-jug. U stanu se duže vremena ne živi stoga je potrebna modernizacija i adaptacija. Zagrijavan je na kruto gorivo sa kaljevim pećima - postoji mogućnost uvođenja gradskog centralnog grijanja (toplana).

Iz predsoblja stana pristupa se pripadajućem tavanskom prostoru od cca 120 m2 koji je u vlasništvu prodavatelja i u navedenoj je cijeni. Stan se arhitektonski vrlo lako može preraditi na dvoetažni uređenjem potkrovlja, te mu na taj način poduplati korisnu površinu. Sve navedeno je grafički prikazano na tlocrtima koji su u prilogu.

Zgrada ima kolni ulaz, stoga je moguće parkirati u dvorištu zgrade, ili izgraditi garažu. Nalazi se 100 m od Osnovne škole Antuna Mihanovića, 300 m od užeg centra grada, 150 m od kolodvora, na frekventnoj je lokaciji povoljnoj kako za obiteljsko stanovanje, tako i za poslovni prostor uredskog tipa ili ordinaciju. Obzirom na kvadraturu i mogućnost proširenja na tavan, moguća je i kombinacija stambeno-poslovnog ili preuređenje u hostel, sobe za najam i slično.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".