742 000 € (5 505 640 kn) Snižena cijena

Šifra objekta:
K163
Lokacija:
Belišće (31551)
Kvadratura:
1 850,00 m2
Energetski razred:
B
Broj soba:
21
Kat:
3
Ukupno katova:
3
Godina izgradnje:
1994
Godina renovacije:
2004
Udaljenost od centra:
200 m

Razna svojstva:

Vrt

Podrum

Ostava (izba)

Spremište

Dodatne prostorije

PVC stolarija

Dostupno invalidima

Grijanje:

Centralno grijanje

Plin

Klima

Instalacije:

Plin

Voda

Kanalizacija

Struja

Telefon

DSL/Internet

Dimnjak

Prodajemo samostojeći poslovni objekt do sada korišten kao hotel i kao dom za starije. Nalazi se na frekventnoj lokaciji u centru grada Belišća, na velikoj parceli od 4624 m2, okružen zelenilom i sa velikim parkiralištem (51 parkirališno mjesto), 2 km od državne ceste D34 Slatina-Osijek. Građen je 1994. godine, a temeljito obnovljen 2004. godine.

Objekt se sastoji od 3 etaže, ukupne korisne površine 1850 m2. Podrum čini dvorana za fizikalnu terapiju ili fitness sala sa garderobama i sanitarnim čvorovima, kotlovnica, praonica, garderoba i prostorije za osoblje. Prizemlje se sastoji od natkrivenog ulaza, ulaznog halla i recepcije sa uredom, prostorije za administraciju, kafića sa terasom, restorana i kompletno opremljene profesionalne kuhinje (u cijeni), ostave za čuvanje hrane i pića, 6 višekrevetnih soba sa vlastitim kupaonicama, te zajedničkih prostorija (dnevni boravak, hodnici, toaleti i sl.). Kat se sastoji od dva dvosobna apartmana, 13 višekrevetnih soba svaka sa vlastitom kupaonicom i zajedničkih prostora za dnevni boravak.

Obzirom na arhitektonski raspored, objekt se može koristiti za razne ugostiteljske i rekreacijske djelatnosti, primjerice kao kombinacija restorana, kafića sa ljetnom terasom, sale za svatove u prizemlju, smještajnih kapaciteta na katu, te fitnessa i wellnesa u podrumskom dijelu. Također, obzirom da je objekt do nedavno korišten kao dom za starije osobe, uz vrlo mala ulaganja na unutarnjoj modernizaciji, isti se može nastaviti koristiti kao takav. Bolnički kreveti i sav ostali namještaj prema dogovoru sa prodavateljima može ostati u objektu i u kupoprodajnoj cijeni.

Zgrada je zagijavana plinskim centralnim grijanjem preko radijatora i sustava moderne kotlovnice, te je spojena na kompletnu komunalnu infrastrukturu. Vanjska stolarija je promijenjena u PVC, krovna obloga je nedavno izmijenjena, a fasada je izvedena sa termoizolacijom. Zgrada posjeduje energetski certifikat razreda B što ju čini energetski učinkovitom. Zgrada je opremljena sustavom vatrodojave, te je omogućen pristup invalidima. Posjeduje urednu građevinsku i imovinsko-pravnu dokumentaciju.

Zamjene i kompenzacije ne dolaze u obzir, a cijena nije fiksna za ozbiljne kupce.

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".